Waarom een Arctic Spa ?

 

De vijf belangrijkste pluspunten waardoor we ons onderscheiden van de concurrentie.

ONZE KUIP
In de spa industrie is alleen de kuip van een Arctic Spa zo dik, sterk en zelfdragend dat deze geen ondersteuning (van Foam) nodig heeft. Daarom geeft Arctic spas een levenslange garantie op de kuip.

HEATLOCK® INSULATION
Door het door ons gepatenteerd Heatlock systeem hebben onze spa's een laag energieverbruik en kunnen wij de complete installatie onder in de spa plaatsen en hebben daardoor geen verlies van energie.

TOEGANKELIJKHEID
Elk onderdeel van een Arctic Spa is via 8 locaties bereikbaar. Niet zoals veel andere merken waar je maar op een plek toegang hebt. Deze spa is altijd snel te inspecteren voor service en zelfs achteraf te upgraden.

FOREVER FLOOR®
Zoals een romp van een boot gemaakt is, zo ook maken wij de Forever Floor. Deze biedt de grootst mogelijke bescherming tegen vocht, ongedierte enz. Tevens heeft u geen speciale ondergrond nodig. Met een Forever floor plaatst u de spa gewoon op een vlakke ondergrond waar u maar wilt.

ONZE AFDEKKING
Tot slot de Castcore afdekking van een Arctic Spa. Is ook weer een van de sterkste en best isolerende covers in de spa markt. Zo sterk zelfs dat deze een enorm gewicht kan dragen( 10-15 volwassenen) dus ook nog eens veilig voor kinderen.